Cautare

11274 de rezultate pentru "romani munca strainatate" (2.96 secunde)
Angajatorii români ar trebui sa fie pregatiti pentru forta de munca neglijata pâna acum. ... „În acest context putem vorbi de o îmbatrânire a populatiei si de o scadere a procentului de populatie care compune forta de munca.
pentru romani, 1 Mai a pierdut semnificatia de zi a muncii Circa jumatate dintre romani considera ca 1 Mai se sarbatorea mai frumos inainte de Revolutia din 1989 si ca in ultima vreme data respectiva nu mai are semnificatia de zi a muncii, releva un sondaj realizat de IRES.
Raportul Migrationwatch se referea la un scenariu in care Marea Britanie ar deschide portile fortei de munca din cele doua tari candidate dupa ce acestea vor adera la UE.
Proiectul de Lege privind organizarea si desfasurarea votului prin corespondenta al cetatenilor romani cu domiciliul sau resedinta in strainatate a fost inclus in programul legislativ al Executivului, pentru Ministerul Afacerilor Externe fiind fixata luna aprilie ca termen limita de prezentare a actului normativ in sedinta de guvern.
Serviciile consulare - mai aproape de romanii din strainatate.
Provincia Aragon, provincia Castilla Y Leon, Comunidad Valenciana si provincia Castilla La Mancha sunt locatiile dominate de romani, acestia ocupand locul intai in randul cetatenilor straini.
Intalnirea premierului Calin Popescu-Tariceanu cu romanii din diaspora s-a concretizat in propunerea venita din partea romanilor care traiesc in strainatate de a avea un reprezentant in Parlamentul Romaniei.
SC Rainbow Industries SA Constanta a insemnat pentru sute de romani naivi oportunitatea de a-si realiza un vis, acela de a munci pe bani frumosi in strainatate.
Romanii care au plecat la munca in strainatate prin intermediul Oficiului pentru Migratia Fortei de Munca (OMFM), au cistigat anul trecut 114,23 milioane euro, a declarat directorul OMFM, Aurel Teodorescu.
Chiar daca, în ultima vreme, criza mondiala a determinat închiderea unor fabrici si disponibilizari în masa, joburile postate în reteaua Eures ca fiind vacante sunt la fel de numeroase ca si pâna acum. Ofertele de locuri de munca, anuntate de angajatorii din Spatiul Economic European ca fiind vacante, nu sunt afectate de criza economica mondiala.
Nu era planificat, dar nevoile de decizii au impus organizarea unui consiliu informal • Principalele doua obiective sunt formularile definitee in ce prioveste acordul statelor membre pentru Tratatul vizand stabilitatea, coordonarea si convergenta in Uniunea monetara si europeana • Un al doilea subiect e legat de convenirea unui plan de actiune pentru stimularea cresterii economice si a ocuparii fortei de munca, in special in randul tinerilor • E imperativ necesar sa aboprdam la nivel politic si problematica legata de cresterea economica • Daca Zona Euro intra in recesiune, asa cum multi analisti prognozeaza, Romania va fi in dificultate si cresterea noastra economica va fi infranta • Evaluarile de crestere pentru 2012 au in vedere exact o posibila recesiune in Zona Euro • Si pentru Romania e extrem de important ca la nivel politic sa se ia decizii pe care ulterior UE sa le puna in aplicare • Vizam cateva obiective:
Vesti bune pentru femeile din Dolj care vor sa mearga la munca in Spania. ... Doljencele mai au la dispozitie doua zile pentru a se inscrie in cursa pentru ocuparea unui loc de munca in Spania.
Sefii minerilor din Valea Jiului au cheltuit in 2006 aproape 90.000 de euro cu deplasarile in tara si strainatate, Mongolia, Finlanda sau Sri Lanka fiind cateva dintre tarile unde acestia au fost in interes de serviciu sau la cererea ministrilor de resort.
Internetul geme de oferte de automobile second hand din strainatate. ... Folclorul urban spune ca poti gasi în strainatate, îndeosebi în Germania, masini bune, nerulate foarte mult, la un pret de câteva mii de euro.
Acesta este unul dintre riscurile care trebuie avute in vedere in timpul unei vacante in strainatate, daca romanul doreste sa scape de grija portofelului. ... In acest caz trebuie "investigat" care dintre cardurile emise in tara noastra sunt valabile si in strainatate.
Acesta este unul dintre riscurile care trebuie avute in vedere in timpul unei vacante in strainatate, daca romanul doreste sa scape de grija portofelului. ... In acest caz trebuie "investigat" care dintre cardurile emise in tara noastra sunt valabile si in strainatate.
Munca - Este o saptamana buna pentru dezvoltarea profesionala. ... Munca - Te descurci excelent la job si superiorii tai remarca acest lucru. ... Munca - Esti persona non grata saptamana aceasta la birou si asta pentru ca ai tendinta sa iti bagi nasul in treburile celorlalti.
Unul dintre scopurile introducerii registrelor electronice este reducerea formalitatilor administrative de evidenta a angajatilor si implicit crearea unei baze de date la nivelul Inspectiei Muncii, care va cuprinde toate contractele individuale de munca.
Intrarea in impas a negocierii contractului colectiv de munca (CCM) de la Combinat, care a culminat cu esuarea concilierii conflictului de munca declansat de sindicate, ar putea avea consecinte neplacute asupra cistigurilor celor 15.000 de salariati de la Arcelor Mittal Galati.
Reprezentantii bancilor au discutat saptamâna trecuta despre lipsa personalului calificat în unitatile din România, care are drept cauza, potrivit acestora, perioada prea scurta de proba, în comparatie cu alte tari, unde ajunge si la 12 luni.Conform Codului Muncii, articolul 31, pentru verificarea aptitudinilor salariatului, la încheierea contractului individual de munca, angajatorul poate stabili o perioada de proba care variaza în functie de postul ce urmeaza sa fie ocupat si de calificarea potentialului angajat.
google-analytics.com